پخش جهانی موسیقی
چرا پخش در سرویس های استور و استریم جهانی موسیقی برای همه آهنگ ها الزامیست:
آهنگ هایی که روند دریافت کپی رایت و پخش جهانی آن انجام نشده است؛ عملا در شناسنامه هنری شما به عنوان هنرمند قرار نمی گیرند.
هر گونه پشتیبانی حقوقی از آثار هنری شما تنها با ثبت جهانی آن ها امکانی پذیر است. برای نمونه:
اگر قصد خارج کردن آثار خود از سایت، اپ، چنل، بات و دیگری بستر های مجازی را دارید و تلاش ها شما جهت پاسخگویی مدیران آن بی پاسخ مانده است ناشر جهانی شما به وسیله کپی رایت و حقوق مربوط به سازندگان به راحتی می تواند آهنگ های شما را از وب سایت خاطی حذف و یا به اصلاح «Take Down» نماید.
رزومه یک هنرمند در خارج از ایران تنها بر پایه ثبت و پخش جهانی آثارش و مرتب سازی پروفایل های استور های معتبر جهانی است. در واقع بخش بزرگی از تاییدیه هنرمندان موسیقی مستقیما مربوط به دیسکوگرافی و بیوگرافی پروفایل های تأیید شده در استورهایی مانند: اسپاتیفای، اپل میوزیک و… است و هنرمند ایرانی نمی تواند به صرف انتشار آثارش در سایت های درجه چندم داخلی هیچ گونه ادعایی بر مالکیت آنها و یا هنر خویش داشته باشد.
پخش جهانی بر مبنای کسب درآمد هرچند اندک از آغاز راه است.
پخش جهانی بر پایه دریافت کپی رایت است. یعنی هیچ کسی در هر جای دنیا نه تنها اجازه استفاده از آثار ما را ندارد بلکه در مقابل هر گونه استفاده از آثارمان باید حق الانتشار را نیز بپردازد.
برای دریافت تیک آبی اینستاگرام، سرتیفیکیت های یوتویوب و دیگر سرویس های معتبر دنیا، صفحه ویکی پدیا و… به عنوان یک هنرمند حوزه موسیقی مهم ترین ویژگی داشتن قطعانی با کپی رایت جهانی در شبکه ها رسمی موسیقی دنیاست.
در جامعه آماری که شامل همه کشور ها خواهد شد اثری فرصت شنیده و دیده شدن بیشتری دارد که در قاب بزرگتری منتشر شود؛ چارچوب های بین المللی قطعاً به ما فرصت همکاری با هنرمندان و ناشرین سایر کشور ها را خواهد داد. به جای قرار گرفتن در جزیره ای که مختص به یک کشور است آفریده هایمان را در ابعاد جهانی با نزدیک به ۸ میلیارد شنونده، بیازماییم.
مجوز هایی که توسط وزارت ارشاد صادر می شوند؛ از نگاه مالکیت مادی و معنوی تنها شامل درون مرز های کشور بوده و آثار هنرمندان ایرانی به آسانی می توانند توسط افراد دیگر در جاهای دیگر ثبت و یا سواستفاده شوند. از سوی دیگر دفتر موسیقی با توجه به خلاء قوانین مربوط به مالکیت معنوی و کپی رایت در ایران هیچ دستورالعمل واحد و کارآمدی را برای موضوع مهم حق انتشار و صاحبین اثر اعلام نکرده است.
بستر های بی سر و ته پخش در صنعت کنونی موسیقی ایران ناپایدار بوده و در آینده نزدیک به اجبار ساختار هایی هم چون پخش در صفحات نامربوط اینستاگرامی که بیشتر نوعی از تبلیغات به شمار می آیند تا پخش موسیقی جای خود را به پلتفرم هایی خواهند داد که تمامی جزییات پیشرفت هنرمندان و حقوق مرتبط با آنها را در نظر گرفته است.
موزیک شما در این پلاتفرم ها پخش خواهند شد:
Spotify – Apple Music – iTunes – TikTok – Google Play – YouTube – Amazon – Deezer – Tidal – Instagram – Facebook
جهت ارتباط با بخش پخش با آیدی تلگرام یا شماره زیر در ارتباط باشید:
t.me/Kurdishfreeman